Nieuw programma zorgt voor eenheid in de strategie bij de productie van jaarverslagen voor beursgenoteerde bedrijven
PR Newswire
NEW YORK, 9 september 2015

"Annual Report Journey" van Vintage heeft een uitgebreid programma, voor ontwerpen – afdrukken - online – video – investeerderrelaties 

NEW YORK, 9 september 2015 /PRNewswire/ -- Vintage, de afdeling kapitaalmarkten, zakelijke dienstverlening & fondsendienstverlening van PR Newswire, kondigde vandaag aan dat het een enkelvoudige leverancier is geworden voor zakelijke jaarverslagen. Het monistische programma met de titel "Annual Report Journey," identificeert ieder element dat te maken heeft met processen voor jaarverslagen, en zorgt voor een eenduidige productie.

Infografiek - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150908/264431-INFO

Deze eenwording, de Annual Report Journey, kan zorgen voor duidelijke berichtgeving en financiële merkvorming, waarbij de overgang van traditionele printdistributie naar een hoogwaardige online versie wordt gemaakt. Ook worden zo overbodige taken en kosten weggenomen.

Om te begrijpen hoe de Annual Report Journey hun processen zullen samenvoegen, worden vertegenwoordigers van beursgenoteerde bedrijven uitgenodigd om hun jaarverslagen voor 2014 te uploaden in een .PDF bestand voor controle en budget benchmarking.

Upload jaarverslagen van 2014 hier:   http://prn.to/annual-report-journey

De Annual Report Journey voegt de drie belangrijkste initiatieven samen in een uitgifteproces en zorgt zo voor een uitlijning van productie en tastbare producten.

 1. STRATEGIE
  1. Creatief & concept
  2. Ontwerpen & creëren
 2. NALEVING
  1. 10-K bestand met SEC
  2.  Afdrukken & verspreiding
 3. MARKETING
  1. Interactief (online) Jaarverslag
  2. Jaarverslag (video) met animatie

"Sinds de invoering van de Notice & Access / eproxy regelgeving van de SEC in 2009, is het zakelijke jaarverslag enigszins ondergesneeuwd geraakt in veel beursgenoteerde bedrijven", zei Bradley H. Smith, director of marketing for investor relations and regulatory compliance bij PR Newswire en Vintage. "Vroeger was het een gewilde en goed geproduceerde zakelijke publicatie waaraan meerdere teams werkten, maar het nu is verworden tot los zand, zonder eenduidig plan. Door het maken van een jaarverslag als een reis ('journey') voor te stellen, kan de werkgroep voor het jaarverslag binnen het beursgenoteerde bedrijf – marketing, PR, IR en de zakelijke secretaris – een zakelijk doel aanwijzen voor hun inzet, dat veel verder gaat dan alleen een financieel verslag."

Van bijzonder belang is het nieuwe Animated Annual Report, dat, volgens Smith, eindelijk aan afdelingen voor investeerderrelaties een praktische en realistische oplossing biedt voor een jaarverslag met video, om aan de grote vraag naar video op het internet te voldoen.

"Waar de meeste videojaarverslagen de mist ingaan is het bestaande idee dat de CEO als spreker gebruikt moet worden. Dit is vaak een zeer pijnlijk proces voor alle deelnemers, en het verwordt vaak tot een dure bottleneck, of de hele productie wordt volledig afgezegd. Het Animated Annual Report wordt direct aangemaakt uit de al goedgekeurde content van het jaarverslag. Zo hoeft er niet meer voldaan te worden aan eisen voor nieuwe scripts, beelden, dure cameracrews en hoeft er niet geprobeerd te worden alles in het schema van de CEO te passen. Het Animated Annual Report wordt gelijktijdig aan gedrukte en Interactieve jaarverslagen geproduceerd. 

"De Annual Report Journey zorgt voor een maximaal effect van de inzet van bedrijven in deze belangrijke berichtgeving van een communicatieoverzicht voor aandeelhouders. De planning en budgettering voor 2016 begint nu, " zegt Smith ter afsluiting. 

Over Vintage
Vintage, een afdeling van PR Newswire, maakt onderdeel uit van de top drie van leveranciers met een volledige dienstverlening voor naleving van regelgeving en communicatiediensten voor aandeelhouders, in onze drie praktijkgebieden: kapitaalmarkten, zakelijke dienstverlening en dienstverlening voor instituten en fondsen.

Vintage werd opgericht in 2002 en werd in 2007 door PR Newswire aangekocht. Vintage heeft zich ontwikkeld tot een intelligente en hoogwaardige keuze voor de branche. Wij leveren een flexibele balans van mensen, faciliteiten en technologie, om te zorgen voor een efficiënte, transparante en pijnloze naleving van regelgeving en communicatieprocessen voor aandeelhouders. Diensten zijn o.a. beursgangregistraties, transacties, virtuele data rooms, EDGAR & XBRL inschrijving, zetwerk, financieel drukwerk en websites voor investeerderrelaties. www.thevintagegroup.com  

Over PR Newswire
PR Newswire (www.prnewswire.com) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van multimediaplatforms, waarmee marketers, zakelijke communicatiespecialisten, professionals in duurzaamheid, publiekszaken en investeerderrelaties content kunnen gebruiken om contact te maken met al hun belangrijkste doelgroepen. PR Newswire liep 60 jaar geleden voorop in de commerciële nieuwsverspreiding, en levert vandaag de dag volledige oplossingen voor het produceren, optimaliseren en doelgericht brengen van content – van rich media tot online video en multimedia – om vervolgens deze content te verspreiden en resultaten te meten in traditionele, digitale, mobiele en sociale kanalen. PR Newswire combineert het grootste multi-channel, multiculturele contentverspreidings- en optimaliseringsnetwerk ter wereld met uitgebreide platformen en gereedschappen voor workflow, en zo zorgt het bedrijf ervoor dat bedrijven over de hele wereld van bestaande mogelijkheden gebruik kunnen maken. PR Newswire bedient tienduizenden klanten vanuit kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische regio en is een UBM plc bedrijf. www.prnewswire.com

Contactpersoon media Contact:
Bradley H. Smith
Director of Marketing, IR and Compliance Services
PR Newswire & Vintage
+1 201.942.7157
bradley.smith@prnewswire.com